У Тячеві відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції - фото

Патріотичним зібранням під назвою «МОЛЮСЬ ЗА ТЕБЕ, УКРАЇНО» відзначили сьогодні в райцентрі важливе державне свято - День Конституції.
Участь взяли:  начальник Тячівської РВА Тімур Аверін, голова Тячівської райради Юрій Берінде голова Тячівської міської ради Іван Ковач та його перший заступник Владислав Братюк, начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук, начальник Тячівського РВП ГУМВС в Закарпатській області Михайло Палкуш, начальник Тячівського МРВ УСБУ в Закарпатській області Василь Дурневич, представники поліції та ЗСУ, а також працівники установ та організацій, освітяни та мешканці міста.
Ведучі свята Михайло Рудик та Анна Борка – провідний методист КЗ «Організаційно -методичного центру культури і мистецтв». 
Для вшанування пам’яті про видатних синів українського народу – тих хто не шкодуючи себе прагнув демократії, боровся за справедливість, волю та незалежність своєї Батьківщини запросили представників державних органів влади покласти квіти до пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка.
Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх, хто поліг за волю та незалежність України, воїнів, які загинули у війні.
Для всіх присутніх на урочистому зібранні звучали пісні у виконанні вокального ансамблю викладачів Тячівської дитячої школи мистецтв та народного аматорського вокального тріо КЗ «ОМЦКМ» (керівник Ірина Турчиняк).
Конституція  - головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.