У Мукачеві затримали 19-річного підозрюваного у збуті наркотиків (ФОТО)

У місті Мукачево співробітники поліції викрили 19-річного місцевого мешканця на наркозлочині. Наркотичні речовини поліцейські вилучили, у фігуранта, який перебував у стані наркотичного сп’яніння, затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. У справі триває слідство
Співробітники сектору кримінальної поліції Мукачівського районного управління отримали оперативну інформацію про можливу причетність місцевого мешканця до збуту наркотичних речовин на території регіону.
У результаті оперативно-розшукових заходів особу хлопця швидко встановили та з’ясували його місцезнаходження. 19-річного хлопця працівники поліції зупинили на одній із вулиць міста, якою він рухався, перебуваючи за кермом автомобіля «Škoda».
Під час спілкування з працівниками поліції хлопець помітно нервував та намагався непомітно викинути з салону авто поліетиленовий пакет. Саме всередині цього пакету працівники поліції виявили 14 фольгових згортків із марихуаною, а також кілька зіп-пакетів з кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін. Речові докази поліцейські вилучили та відправили на експертизу.
Крім того, за результатами проведеного поліцейськими освідування, виявилося що за кермом авто чоловік перебував під дією наркотиків.
19-річного мукачівця затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
За цим фактом слідчі Мукачівського РУП відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За скоєне зловмиснику загрожує від 6 до 10 років позбавлення волі. У справі триває слідство.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області