Засідала бюджетна комісія Закарпатської облради

У Закарпатській облраді відбулося засідання постійної комісії ради з питань бюджету під головуванням Наталії Штефуци.

Насамперед члени комісії обрали її секретаря. За пропозицією першого заступника голови ОВА і члена комісії Мирослава Білецького, колеги підтримали кандидатуру депутата Василя Юрика. 
Відтак ішлося про фінансові плани комунальних закладів облради медичного спрямування. Враховуючи зауваження постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, зайнятості та соціального захисту населення, учасників АТО/ООС, було вирішено затвердити фінплани усіх медичних закладів, окрім Солотвинської алергологічної лікарні та Обласної стоматологічної поліклініки, до фінансової діяльності яких у депутатів виникли питання. Бюджетна комісія орієнтуватиметься на рішення стосовно по цих закладах «медичної» комісії, яка вчергове збереться до сесії облради.
Комісія також вирішила затвердити тарифи на платні послуги для таких комунальних закладів облради, як Закарпатський обласний центр громадського здоров’я та Закарпатський обласний дитячий санаторій «Малятко».
Щоправда, голова комісії Наталія Штефуца та заступник голови облради Василь Дем’янчук зауважили, що під час затвердження наступних платних послуг цих та інших закладів облради, запрошуватимуть керівників із детальними поясненнями щодо калькуляції того чи іншого тарифу.
У засіданні також взяли участь голова облради Володимир Чубірко, його заступники Андріана Сушко, керуюча справами облради Мирослава Ливч, керуючий справами виконавчого апарату облради Мирослав Щербей, керівництво Департаменту охорони здоров’я ОВА та онлайн — Іван Чубирко, Володимир Паульо і Михайло Рівіс.
Пресслужба Закарпатської облради