ГУР попереджає про підвищену загрозу ракетних ударів у День Незалежності України

Головне управління розвідки Міністерства оборони України закликає українців бути особливо обережними 24 серпня через загрозу ракетних ударів та провокацій з боку росії.
«Є підвищена загроза ракетних ударів і інших провокацій, як всередині країни, так і зовні. росія і путінський режим атакували незалежність України і незалежну Україну. Вони справді схиблені на датах і символах, тому цілком логічно було б бути перестороженими і готовими до того, що і День Незалежності буде атаковано. Україна до цього готова», — йдеться в повідомленні воєнної розвідки.
ГУР нагадує, що в росії залишається ще велика кількість ракет, які можуть натворити багато біди. Проте це, впевнені в розвідці, не зламає ані дух, ані волю до спротиву, ані хід війни. Проте розвідники закликають серйозно ставитися до сигналів повітряної тривоги.
«Повітряна тривога — це серйозний сигнал, всі на нього мають зважати. Особливо 23 та 24 серпня — це не просто слова, треба бути особливо обережними», — заявив представник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону UAразом.