Закарпатка намагалася переправити через кордон до Румунії шістьох ухилянтів (фото)

Чергову групу військовозобов’язаних утікачів затримали цієї ночі військовослужбовці відділу «Тячів» спільно з офіцерами оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону.
Ауді з шістьма чоловіками та їх переправницею охоронці кордону зупинили на околиці населеного пункту Біла Церква, у ході реалізації наданої оперативниками загону інформації щодо можливого порушення державного кордону.
27-річна водійка іномарки погодилася допомогти шістьом громадянам України, чоловікам призовного віку, незаконно перетнути кордон з Румунією. Свої послуги жінка оцінила у 1500 доларів США з кожного «підопічного».
Тепер горе-переправниці загрожує кримінальна відповідальність за ст.332 Кримінального Кодексу України. Затриманих чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону.
Крім того, щодо виявлення ознак злочинів, передбачених ст. 336 ККУ «Ухилення від призову за мобілізацією» та ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники направили повідомлення до Тячівського відділення Нацполіції.
Прес-служба Мукачівського прикордонного загону