В Тячеві відбувся форум лідерів

29 вересня 2022 року відбувся звітно-виборчий зліт ради лідерів учнівського самоврядування «Вільна молодь» закладів освіти Тячівської міської ради, який проводився у галереї ім.Ш.Голлоші. Організатором виступив Центр позашкільної роботи, на базі якого діє школа лідерів. Відповідно до програми заходу було кілька пунктів: виступи лідерів із звітами-презентаціями роботи за минулий навчальний рік, представлення ідей та пропозицій для проектів, які можна буде реалізувати в громаді, вибори Голови Ради учнівського парламенту, заступника голови Ради та формування активу комітетів учнівського парламенту.
Щоб створити умови для кращого пізнання учасниками одне одного, директор ЦПР Кузнец Л.І провела з учасниками вправи та тестування.
Шляхом таємного голосування двоє лідерів отримали однакову кількість голосів. Тож між ними в процесі переголосування було обрано голову ради лідерів учнівського самоврядування «Вільна молодь»-Толлош Євгенію, уч.11 класу Тячівського ліцею №2, заступника - Бендик Валерію, уч.11 класу Тячівського ліцею №1, секретаря- Гавріш Даніелу, уч.10 класу Руськополівського ліцею. Бажаємо новообраному активу натхнення, наполегливості та успіхів у роботі парламенту.
Лідери вносили чимало ідей: шкільне волонтерство, акція «Подаруй тепло», проект «Чисте місто-справа кожного» тощо. Висловили побажання, що велопарковки все таки у майбутньому будуть встановлені у кожній школі, які будуть забезпечувати комфортні та зручні умови паркування та схоронності велосипедів. Але всі зійшлись в одній спільній меті: робити всілякі добрі справи для наближення нашої перемоги.

З такою молоддю перемога й щасливе майбутнє України-беззаперечний факт.