Тячівщина у скорботі: на війні загинув герой Віталій Бенчак /ФОТО

Про трагічну звістку повідомив у соц мережі  Микола Онофрій.

"Загинув наш побратим, Віталій Бенчак. Співчуття рідним. Важко повірити. Змиритися ще важче. Ти був справжнім патріотом України! Земля тобі пухом Друже!"

Громадськість району в шоці від жахливої звістки зі фронту.
Знову непоправна втрата. Як боляче про це говорити, та Тячівщина втрачає своїх найкращих синів. 
Загинув Віталій Бенчак з смт.Тересва - громадський активіст, відданий син і щирий патріот свого рідного краю, мужній український воїн.
Активний борець за правду і справедливість, він завжди був у вирі революційних подій. 
Віталій Васильович -  учасник Майдану, Революції гідності, АТО, волонтер, депутат Тячівської районної ради шостого скликання, член ГО "Єдність" ...  
Він завжди брав участь у важливих подіях району та патріотичних масових заходах, проявляв велику громадську активність і щиро прагнув та докладав зусиль для розвитку Тячівщини.    
Людина незламного духу, з самовідданою і безмежною любов'ю до неньки - України.
Як справжній захисник став на її захист з перших днів війни. Так любив Україну, що віддав за неї найдорожче - життя!  
Тячівська районна рада в особі керівництва, колективу та депутатського корпусу глибоко сумує з приводу втрати захисника України. 
Висловлюємо щирі  співчуття батькам - Василю Васильовичу та Валентині Миколаївній, вдові  Ярославі та дітям, рідним і близьким  загиблого героя, Тересвянській громаді, де він проживав. 
Добрий, світлий спомин про Людину, Патріота й Захисника України Віталія Бенчака назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто його знав, любив та шанував.
Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!
Герої не вмирають! Вони завжди живуть у наших серцях і продовжують боронити нас з небес!
Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!