На Тячівщині прогримів потужний вибух: опубліковано фото (ФОТО)- оновлено

Про надзвичайну подію повідомили у мережі.
На Закарпатті потужний вибух вщент зруйнував будинок. Трапилося це сьогодні, 6 жовтня, у смт.Буштино, що на Тячівщині.
Сьогодні в смт Буштино по вул. Головній вибухнув будинок, від чого, зараз слідчі розбираються. Але подивіться, практично всі книги зазнали пошкоджень, а Біблія залишилась, як нова!!!, – йдеться в повідомленні.
Також автор посту опублікував фото з місця надхвичайної події:
Як повідомили в АТ «Закарпатгаз», сьогодні увечері у смт Буштино в одному з будинків по вулиці Головній стався вибух. Фахівці припускають, що вибухнула газоповітряна суміш. З учорашнього дня, 5 жовтня, працівники АТ “Закарпатгаз” здійснювали пуск газу у цьому населеному пункті після проведених ремонтних робіт.
У будинку, де стався інцидент, газ був запущений сьогодні о 12:20. Працівники здійснили всі необхідні роботи: перевірили систему на герметичність за допомогою спеціальних приладів і, переконавшись у її цілісності, увімкнули газ.
Вибух стався набагато пізніше, близько 17:15 години. Власник будинку зазнав травм. За попередньою інформацією, він перебував у стані алкогольного сп’яніння і порушив правила використання газових приладів у побуті. Наразі спеціальна комісія проводить розстеження, аби встановити послідовність дій та зафіксувати точну причину вибуху.
"Звертаємося до всіх закарпатців, які використовують газ у побуті: дотримуйтесь правил безпеки! Від цього залежить здоров’я та життя як ваше, так і тих, хто поруч", - просять газовики.