Закарпатські прикордонники впіймали ухилянтів, що намагалися потрапити до Румунії

У п'ятницю, 21 жовтня, прикордонниками Мукачівського загону припинено 7 спроб порушення кордону, у результаті чого затримали 11 громадян України призовного віку, які намагалися поза пунктами пропуску потрапити до Румунії. 
Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Зазначається, що спроби порушень кордону були припинені прикордонними нарядами поблизу населених пунктів Великий Бичків, Ділове, Грушово, Велятино та Яблунівка. 
З метою порушення кордону на Закарпаття 3 чоловіків прибули з Харківщини, 2 з Миколаївщини, 2 із Житомирщини, один з Полтави, один із Запоріжжя. Ще двоє затриманих є закарпатцями. 
Прикордонниками на затриманих чоловіків було складено протоколи про вчинення правопорушення передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справу скерували до суду.
У Держприкордонслужбі нагадують, що за останній тиждень прикордонники Мукачівського загону затримали 44 військовозобов’язаних особи чоловічої статі. Половину із них було затримано завдяки інформації, що надійшла від офіцерів оперативно-розшукових підрозділів загону. 
Крім того, у ході реалізації інформації отриманої оперативниками, вдалось викрити 6 переправників військовозобов’язаних чоловіків.