За прогнозом синоптиків, на українців чекають погодні гойдалки

Після холодних вихідних, коли більшу частину України накрило снігом, до країни знову прийде потепління. Проте, торкнеться воно не всіх областей.
Після холодних вихідних, коли більшу частину України накрило снігом, до країни знову прийде потепління. Проте, торкнеться воно не всіх областей.

За прогнозом синоптиків, на українців чекають погодні гойдалки, пише today.ua.

За прогнозом синоптиків, у понеділок, 21 листопада, у більшості регіонів України, окрім південних та південно-східних областей, вночі будуть заморозки та вранці на дорогах спостерігатиметься ожеледиця.

Вдень у північних, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях прогнозується значний мокрий сніг та дощ. В решті регіонів очікується суха погода, денна температура повітря в середньому становитиме від +2 до +9 градусів. А от на півдні та на сході вдень повітря місцями прогріється до +15...+20 градусів. У північних областях вночі буде до -5 градусів, вдень синоптики передають до +2...+3 градусів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, на півдні вдень місцями пориви до 15-20 м/с.

У вівторок, 22 листопада, синоптики прогнозують похолодання у східних областях України. Середня денна температура становитиме від -2 до +7 градусів, очікуються дощі у Херсонській, Донецькій, Луганській та Харківській областях, а також у Криму.

У середу, 23 листопада, опади перемістяться у західні області, а на решті території буде сухо. Дощі прогнозують у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. Температура повітря вночі становитиме в середньому від -6 до -1 градуса, а вдень в Україні буде в середньому від -2 до +7 градусів.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, з 23 листопада сніг та заморозки припиняться і настане хвиля потепління. Потім із 5 грудня синоптик обіцяє українцям дощовий період. Затяжні снігопади розпочнуться із 18 грудня.