Нарада щодо заходів з обмеження споживання електричної енергії в Тячівському районі

Учора під головуванням начальника Тячівської районної військової адміністрації Тімура Аверіна відбулась робоча нарада з головами територіальних громад та керівництвом Тячівського РЕМу Ігорем Іванчишиним щодо заходів з обмеження споживання електричної енергії в районі.

Головним питанням наради було обговорення забезпечення життєдіяльності громад в умовах військової агресії, яка спричиняє наразі масові враження об’єктів енергетичної інфраструктури, як наслідок, відбуваються аварійні відключення електроенергії. 

Ігор Іванчишин доповів присутнім про загальну ситуацію в районі, розповів про графіки відключень та зазначив, що через дефіцит потужності в енергосистемі "Укренерго" вимушене скасувати графіки та запровадити аварійні відключення споживачів.

Начальник районної військової адміністрації Тімур Аверін наголосив, що економія здатна скоротити добову непропорційність навантаження. Коли наростає пік споживання, то споживачів примусово відключають. Чим більше ми самі економитимемо, тим нижче ймовірність, що до нас примусово застосують графік відключень. Зараз важливо кожному відмовитись від регулярного використання потужних електроприладів.

"Необхідно поставитися з розумінням до такої ситуації, бо вся країна опинилася під ворожими обстрілами, особливо об’єкти енергетичної інфраструктури", - зазначив очільник району.

Тімур Аверін підвів підсумки наради, наголосив на основних акцентах засідання та дав чіткі завдання з ряду актуальних та нагальних питань воєнного сьогодення.

Тримаємо енергетичний фронт і боремося! 
Слава Україні!


Пресслужба Тячівської РВА