Де на сайті Закарпаттяобленерго шукати інформацію про включення світла

Шановні споживачі! 
Через російські обстріли й руйнування об’єктів енергетики в енергосистемі України й надалі триває дефіцит електроенергії. Диспетчерські служби продовжують здійснювати стабілізаційні заходи в межах граничної величини споживання потужності на території Закарпатської області. 
З метою полегшення пошуку інформації щодо терміну відключення, населених пунктів, вулиць та об’єктів, щодо яких тривають включення та відключення, фахівці ПрАТ «Закарпаттяобленерго» розробили відповідну процедуру. Так, відтепер вся ця інформація розміщена на сайті в розділі «Черги графіків погодинних відключень електроенергії», потрапити до якого можна або через стартовий банер головної сторінки сайту ПрАТ «Закарпаттяобленерго», або через розділ «Перерви в електропостачанні» сайту. У цьому ж розділі будуть наведені прогнозовані години включення та відключення електроенергії на території Закарпатської області у рамках лімітів, доведених до області диспетчером НЕК «Укренерго», а також актуальна інформація про дію того чи іншого обмеження.У зв’язку зі змінами величин генерації електроенергії та споживання прогнозовані години включення (відключення) змінюється щодня!
При цьому наголошуємо: фактичні години відключення та включення можуть бути змінені у випадку недотримання доведених граничних величин споживання електричної енергії споживачами Закарпатської області.
Шановні споживачі! Звертаємо вашу увагу, що до всіх операторів системи розподілу (обленерго) доведені ліміти споживання по кожній області. Перевищення лімітів споживання призводить до необхідності застосування аварійних відключень для уникнення перевантаження мереж та забезпечення балансу в енергосистемі. Просимо й надалі важливо ощадно використовувати електроенергію, поступово вмикати прилади після деактивації відключень, щоб не спричинити велике навантаження на енергосистему. Зберігаємо спокій, працюємо і тримаємо енергетичний фронт! Все є і буде Україна!
 Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»