У Тячеві відзначили День Збройних Сил України та День волонтера - фото

Голова районної ради Юрій Берінде та заступник Михайло Вурста взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного Дня волонтера. 
 
Серед присутніх  - начальник Тячівської РВА Тімур Аверін, міський голова Іван Ковач, начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук, начальник Тячівського РВП ГУНП в Закарпатській області Михайло Палкуш, головний лікар КПН "Тячівська районна лікарня" Федір Яринич.
 
А також представники органів місцевого самоврядування, військовослужбовці, рідні загиблих бійців, волонтери, працівники установ, організацій та мешканці міста. 
 
Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих військових, які віддали своє життя за Україну,  хвилиною мовчання.
 
Начальник Тячівського РТЦК та СП Андрій Олещук вручив державну нагороду рідним загиблого бійця  Дмитра ЗАЙЦЕВА (присвоєно посмертно). 
 
Почесними грамоти та подяками державного, обласного, районного та місцевого рівня було нагороджено чималу кількість  військовослужбовців, працівників РТЦК та СП та волонтерів.

У своїх промовах виступаючі привітали присутніх зі святом та висловили слова вдячності за служіння Україні, підтримку армії й постраждалих від війни.  
 
Голова районної ради Юрій Берінде відзначив важливу участь в розвитку волонтерського руху більшість громад району та партнерську підтримку із-за кордону.
 
Учні Тячівського ліцею №1 ім. В. Ґренджі-Донського, Тячівського ліцею з угорською мовою навчання ім. Ш. Голлоші та вихованці Тячівського ЗДО ясла-садок №1 представили невеличку концертну програму. 
 
Також в галереї ім.Ш.Голлоші було препрезентовано фотовиставку «Закарпаття і війна. Фотохроніки».

Урочистості підготував й провів Центр культури і мистецтва Тячівської міської ради. 

Пресслужба районної ради