В Тячівській РВА відбулась нарада з керівниками відділів освіти ТГ району

На нараді обговорили питання функціонування закладів освіти в умовах енергетичної кризи, що склалася в державі через російську агресію, забезпечення закладів додатковими джерелами живлення, питання завершення бюджетного року та заключення угод на охорону закладів освіти з ДСО Національної поліції.


"У разі настання блекауту, діти не зможуть навчатись онлайн, тож заклади мають бути готові до офлайн навчання. Тому, забезпечення необхідним для роботи закладів - особиста відповідальність керівників закладів освіти. Важливо, щоб працювали і дошкільні заклади", – наголосила начальник управління освіти, охорони здоров'я, культури та спорту районної військової адміністрації Мар’яна Попович. 


Розглянули поточні питання щодо роботи навчальних закладів та  проведення святкових новорічних заходів з дотриманням карантинних обмежень. Не оминули також питання дотримання належного температурного режиму в приміщеннях та моніторингу стану відвідування здобувачів освіти. 


Василь Калинич, начальник відділу з питань оборонної, мобілізаційної, режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами районної військової адміністрації акцентував увагу присутніх на питаннях безпеки в школах, а саме наявності в закладах освіти тривожної кнопки для звернення до органів Національної поліції. Наголосив щодо необхідності заключення угод на охорону закладів освіти територіальних громад з державною службою охорони Національної поліції.

Пресслужба Тячівської РВА