В обласному центрі Закарпаття планують відкрити гастрономічну школу

Своєю чергою кондитерка, дослідниця автентичної гастрономії регіону Любов Керецман зауважила, що прагне й надалі популяризувати закарпатські кулінарні традиції: «Хочу, щоб споживачі на поличках наших магазинів впізнавали й обирали своє, українське, та через кондитерські вироби пізнавали історію та культуру рідного краю».
Любов Керецман відома своїми кулінарними досягненнями. Нещодавно вона встановила національний рекорд: зібрала в Ужгороді 248 унікальних пряничних різдвяних зірок ручної роботи, кожна з яких увібрала в себе візерунки з різних областей України.
За словами директора Закарпатського обласного музею народної архітектури та побуту Василя Коцана, вони давно співпрацюють з майстринею та за сприяння ОВА реалізовують спільні проєкти і радо підтримують ідею створення на базі музею гастрономічної школи для всіх охочих.