Стартує І етап конкурсного відбору та відкритий захист конкурсних пропозицій громадських організацій соціального спрямування

Оголошення про проведення І етапу конкурсного відбору та відкритого захисту конкурсних пропозицій, розроблених громадськими об’єднаннями та благодійними організаціями, діяльність котрих має соціальну спрямованість, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у 2023 році.
Відповідно до Порядку надання фінансової підтримки громадським об’єднанням та благодійним організаціям, діяльність яких має соціальну спрямованість (додаток 4 до Програми «Турбота» щодо посилення соціального захисту громадян на 2022 – 2024 роки), затвердженого рішенням обласної ради від 02.12.2021 № 464, комісія з конкурсного відбору громадських об’єднань та благодійних організацій, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету запрошує керівників або уповноважених представників громадських об’єднань та благодійних організацій на 1-й етап конкурсу, на якому відбудеться відкритий захист конкурсних пропозицій, поданих громадськими об’єднаннями та благодійними організаціями в період з 26 грудня 2022 року до 14 січня 2023 року.
Місце та час проведення відкритого захисту: м. Ужгород, пл. Народна, 4, мала зала засідань (2-й поверх) 27 січня 2023 року о 10:00 год.
Контакти для довідок: контактний телефон: (0312) 61-55-40, e-mail: zakchornob@ukr.net.
У разі, коли учасник конкурсу не бере участі у відкритому захисті конкурсної пропозиції, конкурсна комісія приймає рішення щодо оцінки конкурсної пропозиції без її відкритого захисту.
Громадяни, представники громадських об’єднань, благодійних організацій та засобів масової інформації мають право бути присутніми під час відкритого захисту проєктів як спостерігачі.