Найсильніша група крові: її власники живуть найдовше

Зовсім недавно вчені прийшли до висновку, що група крові людини впливає на тривалість його життя, повідомляє PRIMPRESS.
Фахівці провели дослідження з антитілами і еритроцитами, які містяться в крові. Результати експерименту опублікувало видання "OANews".
Виявилося, що кожна група крові має свої особливості. Так, наприклад, власники першої групи мають найменший ризик серцево-судинних захворювань, але при цьому їм часто буває складно завести дітей через репродуктивних проблем.
Довгожителями при цьому є носії четвертої групи крові. Такі люди найменше хворіють на застуду, але у них високий ризик пороку серця.
Найгірше доводиться людям з другою групою крові. Вони частіше за інших хворіють на застуду і діабет, крім того, вони схильні до депресії. Також у них є висока ймовірність захворіти на рак шлунка.
Що стосується третьої групи, то тут вчені вважають, що такі люди менше інших хворіють на інфекційні захворювання. Але у них є інше слабке місце-отит і онкологія.
Раніше повідомлялося, що вчені з Каролінського університету озвучили групу крові, власники якої найменше піддаються онкологічним захворюванням. Фахівці провели дослідження, в ході якого вивчили дані декількох тисяч пацієнтів. Інформація збиралася і відстежувалася протягом 25 років.