На Тячівщині двоє чоловіків викрали, побили та пограбували підлітків (ФОТО)

Зухвалий злочин трапився вранці 3 березня в селі Грушово Тячівського району.

В поліції Закарпаття розповідають, що до трьох хлопців 15, 16 та 17 років на підводі під'їхали двоє чоловіків, один із них вдарив батогом 16-річного хлопця, а потім наказав юнакам сісти на підводу і їхати з ними. Хлопців привезли до будинку одного зі зловмисників.
Одного з юнаків відпустили додому, а інших двох завели до підвального приміщення. Зловмисники силою відібрали у 16-річного хлопця мобільний телефон та портативну музичну колонку, а потім наказали неповнолітнім іти додому і нікому не розповідати про те, що відбулося.
В скоєнні зухвалого злочину підозрюють 21-річного та 33-літнього місцевих жителів. Один із затриманих уже притягувався до відповідальності за майновий злочин та хуліганство, а інший був фігурантом справи щодо незаконного заволодіння транспортом. Речові докази – мобільний телефон та музичну колонку – вилучили.
Правоохоронці затримали чоловіків та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували дії зловмисників за ч.2 ст.146 та ч. 4 ст.186 ККУ, тобто Незаконне позбавлення волі або викрадення людини та Грабіж.
За скоєне зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі. Найближчим часом чоловікам буде повідомлено про підозру в скоєнні злочинів.