Шукають тіло: рятувальники Закарпаття інформують

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на ?:?? ? березня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено ?? виїзди, з яких ? - хибні.
?Щодо обстановки з пожежами:
??.??.???? о 20:51 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м.Ужгород, вул. Сурікова. Вогнем пошкоджено кімнати на площі 70 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.
??.??.???? о 22:17 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді (коптильня) за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Сторожниця, вул. Гагаріна. Вогнем пошкоджено споруду на площі 3 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.
?Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
?Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
??.??.???? о 10:00 продовжувалися пошуки тіла ймовірного потопельника у р. Тиса, між м. Тячів та смт Буштино Тячівського району. О 17:10 7 березня пошуки призупинено до з’ясування обставин зникнення людини правоохоронними органами. Для проведення пошукових робіт залучалося водолазно-рятувальне відділення м.Хуст.
??.??.???? о 15:20 до ДСНС Закарпаття надійшла інформація про виявлення ВНП за адресою: Ужгородський район, с. Оріховиця, за межами населеного пункту. О 13:00 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення 7 березня знищено артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни.