Добровольців «Гвардії наступу» запрошують у підрозділи Нацполіції та ДПСУ

Україна готується звільняти окуповані території і проводить набір добровольців до восьми штурмових підрозділів «Гвардії наступу».
Шість бригад формує Нацгвардія, про них ми розповідали у матеріалі за посиланням. Ще по одній укомплектовують Національна поліція та Державна прикордонна служба України.
Бригада «Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах.
Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» – підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – воїни, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, що загартували бойовий дух кожного нашого воїна.
Бригада «Лють» – це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій. У їхньому арсеналі – бронетехніка, артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання бригади «Лють».
Штурмовий підрозділ «Сталевий кордон» формують при Державній прикордонній службі України.
15-й мобільний прикордонний загін створений як підрозділ нового зразка. Його структура, система управління та навчання побудовані з урахуванням викликів, що стоять перед Україною. Основу заклали підрозділи Державної прикордонної служби, що виконували завдання в районі бойових дій на сході нашої держави і які мужньо протистояли російським агресорам.
У рядах підрозділу воїни, які першими зустріли ворога на кордоні, боронили Азовсталь, перебували на лінії оборони на Лиманському та Бахмутському напрямках, захищали держрубіж з країною-агресором. Для виконання завдань мобільний прикордонний загін на озброєнні має протитанкові та артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК. Його завдання – посилити оборону та захист нашої держави, укріпити кордон України, адже прикордонники перші на держрубежі та є невіддільною складовою Сил оборони країни.
Подати заявку на вступ до бригади «Гвардії наступу» можна на сайті storm.mvs.gov.ua або в одному з десяти ЦНАПів Закарпатської області.