На Тячівщині затримали чоловіка, який намагався вбити знайомого та втікав в автівці зі зброєю та боєприпасами (ФОТО)

У пацієнта діагностували ножові поранення грудної клітини.
Поліцейські для встановлення всіх обставин провели ряд першочергових слідчих дій та з’ясували, що на потерпілого було вчинено замах на вбивство. Подія відбувалася за місцем проживання чоловіка, близько 19-ої години. Тоді до потерпілого навідався його давній знайомий та вчинив сварку, в ході якої схопив ножа та наніс господареві кілька ударів, після чого втік.
В ході проведення ряду оперативних заходів співробітники кримінальної поліції ГУНП, спільно з місцевими колегами, встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний житель сусіднього села Вонігово, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за наркозлочини, злочини, пов’язані з незаконним поводженням зі зброєю, та крадіжки.
Використовуючи можливості відділу кримінального аналізу, поліції вдалося оперативно встановити, що підозрюваний може перебувати в салоні автомобіля «Audi A6». Оперативники зупинили дане авто в Мукачівському районі та затримали підозрюваного.
В подальшому, під час огляду транспортного засобу, поліцейські виявили всередині велику кількість нелегальної зброї. Зокрема – два ручні гранатомети, два корпуси гранат Ф-1 та запали до них, пістолет Макарова, а також ящик з набоями, загальна кількість яких перевищила 1000 штук. Всі вказані предмети слідчі вилучили в якості речових доказів.
У поліції дії фігуранта кваліфікували за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження з вогнепальною зброєю та боєприпасами).
За скоєні злочини затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.