Підприємці претендують на грантову допомогу в розмірі 10 000 доларів

На Закарпатті триває реалізація проєкту «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області». У межах ініціативи організатори проводять конкурс заявок на отримання грантів у розмірі до 10 000 доларів для представників мікро-, малих та середніх підприємств. 
Узяти участь у конкурсі можуть місцеві та релоковані компанії. Для цього потрібно описати, на що планують витратити отримані, чи готові працевлаштувати представників вразливих категорій, а також додати пакет документів.
Одним з пріоритетів конкурсу є готовність взаємодіяти з ВПО, людьми з інвалідністю, ветеранами бойових дій 2014-2023 років, особами з обмеженою працездатністю, одинокими батьками/матерями, людьми віком 50+, молоддю (18-25 років) та іншими соціально незахищеними категоріями. Найчастіше, згідно з отриманими заявками, підприємства готові працевлаштувати вимушених переселенців.
Станом на сьогодні подано багато заявок, кожна п’ята належить релокованому бізнесу. Майже 60% аплікаційних форм подали фізичні особи-підприємці.
Заявку на конкурс можна подати до 22 березня (включно) за посиланням, а вже 16 квітня імена переможців будуть відомі й оголошені публічно.
Грантову допомогу можна витратити на оплату праці, закупівлю сировини та матеріалів, орендну плату за приміщення, закупівлю чи оренду обладнання, лізинг, консультативні послуги.
Додаткові деталі та положення конкурсу за посиланням.
Якщо залишилися питання чи виникли труднощі, пишіть на електронну адресу: office@cehrin.orgВам нададуть письмову відповідь протягом 2 днів або зателефонують.
Конкурс мінігрантів для мікро-, малих та середніх підприємств у Закарпатській області реалізує ГО «ЦеГрІн Закарпаття» у межах Проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
Партнери проєкту: департамент економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА, Закарпатський обласний центр зайнятості, Центр зайнятості вільних людей, АРР «Закарпаття», Інноваційна освіта Закарпаття.