На Закарпатті затримали 43-річного ґвалтівника 12-річної дитини

Поліція затримала та помістила до ізолятора тимчасового тримання, 43-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дівчинки. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Закарпаття.
До поліції 14 квітня звернулася закарпатка, яка повідомила, що їй стало відомо про вчинення сексуального насильства її співмешканцем відносно 12-річної доньки.
Співробітники поліції одразу розпочали розслідування та поспілкувалися з дитиною. В результаті, інформація підтвердилася: з’ясувалося, що вперше дитина потерпіла від насильства у червні 2021 року. Після цього 43-річний чоловік ґвалтував дитину ще декілька разів. Медики підтвердили факт вчинення проти дівчинки дій сексуального характеру.
Правоохоронці оперативно розшукали 43-річного вітчима дівчинки та затримали його у порядку статті 208 КПК України.
Наразі він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. У його помешканні провели обшук та вилучили ряд речей, які будуть доказами у цій справі.
Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України, тобто Зґвалтування, вчинене щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років. Йому загрожує позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Слідство у справі триває.
Дитині буде надано необхідну психологічну допомогу.