"Підприємливі" закарпатці продавали "ліву" каву під відомим брендом (ФОТО)

Обвинувальний акт щодо трьох осіб вже передано до суду. Відкрито провадження за фактом незаконного використання знаків для товарів, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі.

У прес-службі Прокуратури Закарпаття зазначають, під час досудовго розслідування встановлено, що підприємець із Мукачівщини спільно зі своєю дружиною та матір’ю займалися розповсюдженням фальсифікованої кавової продукції під виглядом товарів відомого італійського бренду.
"Продаж здійснювали оптовими та роздрібними партіями через інтернет-майданчики та на одному з ринків Мукачева. При цьому жодних договорів та ліцензій на використання торговельної марки закарпатці не мали", - йдеться у повідомленні прокуратури.
Влітку минулого року, під час обшуків житла фігурантів, складських приміщень і місць здійснення торгівлі, правоохоронці вилучили кілька тисяч пачок кави в зернах загальною вагою понад 5 тонн.
Компанія-виробник підтвердила, що завдані їм збитки склали майже 3,5 млн грн, адже уся продукція, маркована під їх бренд, була підробленою.