На Закарпатті стартував новий проект поліції охорони

Проект Департаменту поліції охорони триватиме до 30 червня. Головна мета – інформування населення, представників органів влади, освіти, медичної інфраструктури, бізнесу щодо забезпечення надійного захисту їх майна від протиправних посягань.
?З початком широкомасштабного вторгнення рф на територію України питання безпеки стало пріоритетним як суспільства, так і безпеки об’єктів всіх форм власності. Наразі на рівні держави розробляється безпекова концепція, яка передбачатиме наявність обов’язкової озброєної охорони, насамперед, на об’єктах життєзабезпечення населення. Мова йде про школи, лікарні, ТРЦ, банки, АЗС, культурні заклади тощо.
?Департамент поліції охорони працює на випередження та вже реалізовує проект «Створюємо простір вашої безпеки».
?Поліція охорони – єдина в Україні, хто за Законом має права та повноваження на використання зброї. Протягом 70 років органи поліції охорони забезпечують безпеку і захист у всіх сферах. Завдяки досвіду і оперативному реагуванню правоохоронці гарантують бездоганний результат.
‼️ З питань замовлення охорони або отримання консультацій телефонуйте на номер ? 9️⃣8️⃣9️⃣9️⃣ і ми подбаємо про вашу безпеку ??
Управління поліції охорони в Закарпатській області