Закарпатців вшанували за високі досягнення у спорті

Виконуючий повноваження голови Закарпатської облради Василь Дем’янчук та голова ОВА Віктор Микита нагородили спільною відзнакою обласної ради та облдержадміністрації – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» переможців різних етапів спортивних змагань.
 
Так, відзнакою за особисті високі спортивні досягнення та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту краю, вшановано: переможницю Чемпіонату Європи з біатлону та призера Кубка світу з біатлону Анастасію Меркушину, призера Юнацького Чемпіонату Європи із зимових видів спорту, Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2023 з біатлону Олександру Меркушину, переможця Кубка Європи з лижної акробатики та призера Чемпіонату Світу з лижної акробатики Олександра Окіпнюка.
 
Василь Дем’янчук подякував спортсменам і їх тренерам за перемоги, популяризацію фізичної культури і спорту та формування позитивно іміджу нашого краю, а також побажав їм нових спортивних звершень.
 
До привітань долучилися також: народний депутат України Іван Крулько, керуюча справами облради, депутатка облради Мирослава Ливч, обласний депутат Василь Крулько.