Як дівчина з батьком перевірили її нареченого на вірність, і що з цього вийшло

-А ти впевнена, що він не через гроші з тобою, — спитав батько Нікії у дорогому костюмі, наливаючи собі коньяк.
 -Звичайно, тату. Ми зі Стасом любимо одне одного, і він не знає, хто ти. -Яка ж ти ще наївна, дочко … а хочеш, ми його перевіримо?
 -Тату, я поважаю свій вибір, навіщо ці перевірки.
-Ну якщо поважаєш, то й боятися нічого. Якщо він пройде цю перевірку, то я вам оплачую весілля і в нашу компанію Стаса влаштую.
 -А Що потрібно робити?
 -Дзвони йому, і скажи, що ти їдеш на тиждень в іншу країну. Нібито проходитимеш якісь курси. А ми з тобою стежитимемо за ним по прихованих камерах.
Довелося виконати умови тата. Ніці дуже хотілося довести, що Стас насправді найкращий, і тато у ньому помиляється.
Випробування розпочалося наступного дня. Стас сидів у барі і до нього підійшла довгонога блондинка. Ця дівчина була підставною акторкою. Вона почала розмовляти зі Стасом, за цим усім по камерах спостерігала Ніка.
-Ось бачиш, дочко.
-Це нічого не означає, тату. Вони просто базікають.
 -Акторка мені сказала, що Стас заявив про себе, як про вільного хлопця, який шукає пригоди. Я йому влаштую пригоди. Увечері Стас зателефонував дівчині і почав говорити про те, що він сильно втомлюється на роботі і дуже сумує за нею.
-Якщо нудьгуєш, то вийди з друзями десь посиди.
 -Ні, я без тебе нікуди не виходжу, — гордо заявляв Стас. Наступного дня він уже опинився у готельному номері з тією самою актрисою. Дівчина пішла до сусідньої кімнати, під приводом зайти в душ. У цей час Стас швиденько зняв із себе одяг.
Але через 10 хвилин він утомився чекати, і сам вирішив зазирнути в душову. Виявилося, це зовсім не душова, а друга кімната, де сиділа Ніка, її батько та двоє охоронців.
Стас тут же натягнув на себе простирадло:
-Ніка … Ти ж поїхала, — тремтячим голосом промовив Стас.
 -Забудь мій номер і мене … а якщо вирішиш знову з’явитися в моєму житті, то тато допоможе тебе позбутися, — холодним тоном сказала Ніка і вийшла з кімнати.
 У машині вона ոлакала татові в плече.
 -Ну За що він так, чого йому не вистачало?
 -Ніка, доню… чого тобі нити через цього աмаркача? Давай я тебе познайомлю з моїм новим бізнес-партнером. Він хороший, привабливий хлопець, і йому точно мої гроші не потрібні.
-А Давай, — Ніка витерла cльози, і вони поїхали далі.
https://news385media.com/
фото ілюстративне